Tudta, hogy pénzét már az OTP Lakástakarék szerződéskötést követően felveheti?

 • összege minimum 1.000.000 Ft, maximum a szerződéses módozat szerinti maximális szerződéses összeg
 • futamideje: minimum 14, maximum 124 hónap (Lakástakarék lakáskölcsönnel együtt maximum 252 hónap) és a legfiatalabb adós 75. életévéig terjedhet
 • kiegyenlítése történhet a Lakástakarék szerződés megtakarítási összegéből, vagy a Lakástakarék szerződés szerződéses összegéből (megtakarítási összeg és lakáskölcsön)
 • kamatozása: a kölcsön ügyleti kamat mértéke a teljes futamidő alatt fix, mértékét az aktuális Hirdetményben tekintheti meg.
 • az egész futamidő alatt fix törlesztő részlettel most akciósan, induló díjak nélkül igényelhető THM: 5,4-6,4%

THM (Teljes hiteldíj mutató): Az OTP Lakástakarék Áthidaló Kölcsön THM értéke – Start U termékcsalád esetén – 6,1-6,5%, akciós THM értéke: 4,6-5,4%. A THM értékeket Az OTP Lakástakarék Zrt. áthidaló kölcsönökről és lakáskölcsönökről szóló Üzletszabályzatának elválaszthatatlan részét képező külön hirdetmény tartalmazza. Hirdetmény az OTP Lakástakarék Áthidaló kölcsön THM értékeiről

Áthidaló kölcsön mellett a lakástakarék előnyeit továbbra is élvezheti!

 • évi 30% állami támogatás
 • fix betéti kamat a megtakarítás teljes ideje alatt
 • felújítástól a korszerűsítésen át a vásárlásra is felhasználható

Mikor igényelheti az OTP Lakástakarék Áthidaló Kölcsönt? Amennyiben:

 • Lakástakarék szerződést kötött és a megtakarítás megkezdéséhez szükséges összegeket befizette – MOST 0 Ft. a  számlanyitási díj! 
 • a Lakástakarék szerződés teljesítése szerződésszerű
 • a Lakástakarék szerződésben rögzített betétgyűjtési időszak végéig még minimum 9 hónap van hátra

A kölcsönkérelem benyújtása:

A kölcsönkérelmet és mellékleteit a kölcsön célja szerinti vagy a fedezetül felajánlott ingatlan helye, vagy a kölcsönigénylő lakóhelye, illetve munkahelye szerint illetékes OTP Bank Nyrt. lakáshitelezési tevékenységet ellátó fiókjához kell benyújtani. A befogadási feltételekről itt, a kölcsönkérelemhez szükséges dokumentumokról itt tájékozódhat. Dokumentumlista az áthidaló kölcsön igényléséhez, kifizetéséhez (Házi feladat lista)

Kérdése van? Kérjen visszahívást!

 

Az induló díj elengedésére vonatkozó, 2018.04.01-től visszavonásig, de legkésőbb 2018.04.30-ig befogadott OTP Lakástakarék Áthidaló Kölcsönökhöz kapcsolódó akcióban az OTP Lakástakarék Zrt. fizeti meg a Fedezetkezelési költséget (egy ingatlan fedezetnél), az egyoldalú tartozáselismerő nyilatkozat közjegyzői okiratba foglalásának teljes díját, a TAKARNET rendszerből a tulajdoni lap lekérésének költségét a kölcsön folyósítását megelőzően a jelzálogjog bejegyzés/széljegyzés ellenőrzése esetén (egy ingatlan fedezetnél), és a Hitelbiztosítéki érték-megállapítás költségét (egy ingatlan fedezetnél, amit kizárólag a szerződéskötés meghiúsulása esetén kell az ügyfélnek megfizetnie). Nem kell megfizetni a Tulajdoni lap ellenőrzésének díját a kölcsön folyósítását megelőzően a jelzálogjog bejegyzés/széljegyzés ellenőrzése esetén (egy ingatlan fedezetnél) és a folyósítási díjat.

A nem akciós THM: 6,9-7,7% (Start U termékcsalád esetén). A THM a 2017.07.01-jén érvényes kondíciók alapján került meghatározásra az aktuális feltételek és a hatályos jogszabályok figyelembe vételével, a feltételek változása esetén értéke módosulhat. A THM mutató értéke nem tartalmazza a lakásbiztosítás díját, mivel az a Hitelező számára nem ismert. A jogszabályi előírásoknak megfelelően a lakás-takarékpénztári lakáskölcsön felvételével számolva került meghatározásra a THM, vagyis ez az érték az áthidaló kölcsön és a lakáskölcsön jogszabály szerinti összevont THM értéke. Az egyes módozatokhoz tartozó THM értékeket Az OTP Lakástakarék Zrt. lakás- és áthidaló kölcsönökről szóló Üzletszabályzatának elválaszthatatlan részét képező külön hirdetmény tartalmazza.

A tájékoztatás nem teljes körű, nem minősül ajánlattételnek, a részletes feltételekért látogasson el bármelyik OTP bankfiókba, illetve tájékozódjon a honlapon közzétett vonatkozó dokumentumokból: Lakás- és áthidaló Kölcsön ÜzletszabályzatÁthidaló kölcsön igénylési feltételek, Lakástakarék Általános Szerződési FeltételekHirdetmény, valamint Díjtáblázat. Az OTP Lakástakarék Zrt. a hitelbírálat jogát fenntartja. Az OTP Lakástakarék Zrt. által folyósított kölcsön esetében közvetítőként az OTP Bank Nyrt. jár el. A kölcsön igénybevételéhez lakásbiztosítási szerződés megkötése vagy megléte szükséges. A kölcsön fedezete ingatlanra bejegyzett jelzálogjog. A ténylegesen nyújtható kölcsön a részletes ügyfél-és fedezetminősítés alapján, valamit az aktuális Hirdetmények és üzletszabályzat szerint kerül meghatározásra, a betét vonatkozásában pedig az OTP Lakástakarék Zrt. Általános Szerződési Feltételei irányadóak.

OTP Lakástakarék Partner

Az OTP Lakástakarék számla nyitásához NEM KELL SORBA ÁLLNIA!

Kérdéseire telefonon, írásban, előzetes időpont egyeztetéssel akár személyesen, - a szükséges időt rászánva, az Ön által meghatározott helyen, és időpontban kaphat választ.

Szakértő munkatársunk a lakástakarék teljes megtakarítási ideje alatt az Ön rendelkezésére áll.
A közvetlen telefonos elérhetőségnek, a személyes tanácsadó megkülönböztetett figyelmének, és időpont egyeztetési lehetőségnek, a rugalmas, szakszerű és személyre szabott kiszolgálásnak köszönhető kényelmes - ebből adódóan hatékony az ügyintézés!