Munkatársunk hamarosan felveszi Önnel a kapcsolatot!

Gratulálunk a döntéséhez! Köszönjük, hogy megtisztel bennünket bizalmával és igénybe veszi segítségünket!

Az Ön ügyintézője:

Herceg-Kis István
Vezető tanácsadó
E-mail: herceg-kis.istvan@ltponline.huuuuu
Telefon: 06-30-3371749

Lehetővé tettük az ügyfelek számára, hogy az ő általuk meghatározott időben és helyen kapjanak válaszokat a lakás előtakarékosságot illető kérdésekben. Erre lehetőség van időpont egyeztetést követően személyesen is, így téve a konzultációt hatékonnyá és sikeressé.

  • MOST a teljes adminisztrációt elintézzük Ön helyett! Az OTP Lakástakarék számla nyitásához szükséges dokumentumot szakértő tanácsadó munkatársaink segítségével akár otthonában, vagy munkahelyén is aláírhatja!
  • Szakértő kollégánk a teljes megtakarítási ideje alatt az Ön rendelkezésére áll. (A közvetlen telefonos elérhetőségnek, a személyes tanácsadó megkülönböztetett figyelmének, és időpont egyeztetési lehetőségnek, a rugalmas, szakszerű és személyre szabott kiszolgálásnak köszönhető hatékony az ügyintézés!)

Munkatársaink  a 1996.évi CXII. törvény változásainak megfelelően rendelkeznek:  a szükséges hatósági MNB/PSZÁF (Pénzügyi Szervezetek Állami Felügyelete) engedéllyel, pénzügyi szolgáltatásközvetítői hatósági vizsgával, felelősség biztosítással, a megfelelő banki termékvizsgával, több éves szakmai tapasztalattal,  és kiterjedt banki partnerkapcsolati háttérrel.

Munkájukat az ügyfelekkel szembeni tisztességes magatartás elveit magába foglaló banki Magatartási Kódex betartásával végzik.

.

Annak érdekében, hogy megfelelő információkkal rendelkezzen azzal kapcsolatban, hogy  hogyan használjuk személyes adatait, frissítettük weboldalunk adatvédelmi nyilatkozatát.

2018. MÁJUS 25. napján frissítettük adatvédelmi nyilatkozatainkat annak érdekében, hogy magukban foglaljanak az irányadó adatvédelmi rendeletek, többek között – az Európai Unió általános adatvédelmi rendelete (GDPR) által előírt további információkat is!

  • A honlap üzemeltetője – adatkezelő, tiszteletben tartja a honlapot felkereső minden természetes személy személyiségi jogait. A honlapon keresztül gyűjtött adatokat kizárólag a kért szolgáltatás teljesítéséhez használjuk fel.
  • Az adatok kezelését minden esetben a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LIII. törvény, illetve az Európai Unió általános adatvédelmi rendelete (GDPR) előírásait maradéktalanul betartva végezzük.
  • Az online információkérés során tudomásunkra jutott személyes adatait, az Ön felhatalmazása nélkül harmadik személynek nem adjuk át!

A Szolgáltatás használatának megkezdésével a felhasználók elfogadják a jelen Nyilatkozat feltételeit. A jelen adatvédelmi nyilatkozat folyamatosan elérhető a Szolgáltatás nyitóoldalán..

Adatkezelő személye:

A Szolgáltatással összefüggésben kezelt személyes adatok tekintetében az Üzemeltető az adatkezelő, és nem vesz igénybe adatfeldolgozót. Az Üzemeltető által kezelt személyes adatokat kizárólag az Üzemeltető és annak munkavállalói ismerhetik meg…

A Szolgáltatással összefüggésben az Üzemeltető által végzett adatkezelések célja:

  • a Szolgáltatás hatékony nyújtása
  • közvetlen üzletszerzés. Ez utóbbit az Üzemeltető kizárólag ilyen célú adatkezeléshez történő hozzájárulás alapján, annak időtartama alatt, illetőleg a hozzájárulás visszavonásáig végez..

Adatbiztonság:

Bár az Üzemeltető az iparági standardoknak megfelelő biztonsági intézkedéseket foganatosít (Az weboldal SSL (Secure Socket Layer) protokoll használatával működik. Webböngészésnél az SSL biztosítja a biztonságos kommunikációt a böngésző és a webszerver között. Autentikációhoz digitálisan aláírt tanusítványokat használ, a kommunikáció titkosítva zajlik) de nem garantálja, hogy a felhasználók a Szolgáltatás keretében kifejtett tevékenységével kapcsolatos vagy a Szolgáltatáson belül megjelenített személyes adatai kizárólag a jelen adatvédelmi nyilatkozatban meghatározott módokon kerülnek kezelésre. Harmadik személyek, vagy akár más felhasználók is képesek lehetnek arra, hogy jogellenesen az adatvédelmi és személyiségi jogokat védő jogszabályi rendelkezések oltalma alá tartozó üzeneteket vagy adatokat hallgassanak le vagy fürkésszenek ki. Ezen felül a felhasználó is megadhatja személyes adatait harmadik személyeknek, akik azt jogellenes célra vagy módon is felhasználhatják.

Jogorvoslat:

Az a felhasználó, aki úgy érzi, hogy az Üzemeltető megsértette személyes adatai védelméhez való jogát, igényét polgári bíróság előtt érvényesítheti, vagy kérheti az adatvédelmi biztos segítségét is. Az erre, valamint az adatkezelő kötelezettségeire vonatkozó részletes törvényi rendelkezéseket a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII. törvény tartalmazza.