TEGYE FEL KÉRDÉSÉT, KÉRJEN INFORMÁCIÓT MOST – miért várakozna  a bankfiókban?.

  • Kérjen visszahívást – ha úgy érzi, hogy – az OTP Lakástakarék számla nyitásához – nem találta meg a keresett információt, vagy további kérdése van! (Felhívjuk szíves figyelmét, hogy – a választható témaköröktől eltérő kérdésben – nem áll módunkban konkrét tájékoztatást nyújtani! Például a megkötött lakástakarék szerződések adatairól. A már megnyitott lakástakarék számlával, kiutalással, a lakáscélú felhasználás igazolásával kapcsolatos – illetve a lakásszövetkezetek, társasházak, önkormányzatok lakástakarékkal kapcsolatos kérdéseire bármelyik OTP Bank fiókban személyesen választ kaphat.)

Az akcióval, vagy a lakástakarék számlanyitással kapcsolatos kérdéseit az alábbi űrlap kitöltésével – maximális adatbiztonság mellett – juttathatja el részünkre. Kérdése elküldésével semmilyen kötelezettséget nem vállal!

  • Szakértő kollégánk az Ön által megadott időpontban, vagy 24 órán belül visszahívja Önt, illetve írásban válaszol.
  • Miután minden kérdésére kimerítő, és szakszerű választ kapott, akár  időpontot is egyeztethet az OTP Lakástakarék számla nyitásához. Az ügyintézést bízza ránk, így nem kell sorba állnia, és a számlanyitási akcióról sem marad le….

Az űrlap kitöltése során kifejezetten hozzájárul ahhoz, hogy személyes adatait az  Európai Unió új Általános Adatvédelmi Rendelettel (GDPR) összhangban kezeljük.

A honlapon keresztül gyűjtött adatokat kizárólag a kért szolgáltatás teljesítéséhez használjuk fel. Az adatok kezelését minden esetben a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LIII. törvény, valamint az Európai Unió általános adatvédelmi rendelete (GDPR) előírásait maradéktalanul betartva végezzük. A részletes adatvédelmi nyilatkozat folyamatosan elérhető a honlap nyitóoldalán.

OTP Lakástakarék Partner

Az OTP Lakástakarék számla nyitásához NEM KELL SORBA ÁLLNIA!

Kérdéseire telefonon, írásban, előzetes időpont egyeztetéssel akár személyesen, - a szükséges időt rászánva, az Ön által meghatározott helyen, és időpontban kaphat választ.

Szakértő munkatársunk a lakástakarék teljes megtakarítási ideje alatt az Ön rendelkezésére áll.
A közvetlen telefonos elérhetőségnek, a személyes tanácsadó megkülönböztetett figyelmének, és időpont egyeztetési lehetőségnek, a rugalmas, szakszerű és személyre szabott kiszolgálásnak köszönhető kényelmes - ebből adódóan hatékony az ügyintézés!