A lakástakarék igénylési űrlap kitöltéséhez szükséges iratok:

  • Adóigazolvány
  • Személyi igazolvány
  • Lakcímkártya (ha van)

Az igénylés folyamata:

  • Töltse ki az alábbi űrlapot akár MOST – mert a kedvezményes feltételek mellett sokat spórolhat! Az igénylési adatlap kitöltése csupán néhány percet vesz igénybe. (Az űrlap kitöltésével semmilyen kötelezettséget nem vállal! Az adatok alapján előkészített Lakáselőtakarékossági Szerződéskötési Ajánlat aláírásakor – a személyes adatok egyeztetését, és a teendők megbeszélését követően – is van lehetőség változtatásra…)
  • Az előzetes időpont egyeztetést követően, a megbeszélt időben – akár 24 órán belül – és az Ön által meghatározott helyszínen felkeresi Önt egy munkatársunk, aki a kitöltött Lakáselőtakarékossági Szerződéskötési Ajánlatot kiviszi Önnek!
  • OTP Banknál folyószámlával rendelkező ügyfeleknek, kívánság szerint az átutalási megbízási, illetve a csoportos beszedési megbízás nyomtatványait is elő tudjuk készíteni.
  • A személyes adatok egyeztetését, és a teendők megbeszélését – és az esetleges módosításokat, a hiányzó adatok pótlását, a nyomtatványok maradéktalan kitöltését – követően Ön aláírja a dokumentumokat!
  • A Lakáselőtakarékossági Szerződéskötési Ajánlat aláírásának napján, de legkésőbb a következő munkanapon a lakástakarék számla rögzítésre kerül. A lakástakarék számla nyitását, és a megadott levelezési címre megküldött igazoló íratok megérkeztét követően, Ön megkezdheti a lakás-előtakarékoskodást. (az első havi betétet az ajánlat aláírását követő hónap 12. napjáig kell befizetni)

Az űrlap kitöltése során kifejezetten hozzájárul ahhoz, hogy személyes adatait az  Európai Unió új Általános Adatvédelmi Rendelettel (GDPR) összhangban kezeljük. Tudomásul veszi és elfogadja, hogy jelen számlanyitási igény során önkéntesen megadott adatait (különösen, de nem kizárólagosan a személyes adatait is) szerződés aláírása előtt is tároljuk és kezeljük. A szerződés aláírásának elmaradása esetén az igénylés és annak során megadott adatai törlésre kerülnek!

A honlapon keresztül gyűjtött adatokat kizárólag a kért szolgáltatás teljesítéséhez használjuk fel. Az adatok kezelését minden esetben a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LIII. törvény, valamint az Európai Unió általános adatvédelmi rendelete (GDPR) előírásait maradéktalanul betartva végezzük. A részletes adatvédelmi nyilatkozat folyamatosan elérhető a honlap nyitóoldalán.

Az Ön ügyintézője:

Herceg-Kis István
Vezető tanácsadó
E-mail: herceg-kis.istvan@ltponline.huuuuu
Telefon: 06-30-3371749

Lehetővé tettük az ügyfelek számára, hogy az ő általuk meghatározott időben és helyen kapjanak válaszokat a lakás előtakarékosságot illető kérdésekben. Erre lehetőség van időpont egyeztetést követően személyesen is, így téve a konzultációt hatékonnyá és sikeressé.

Ugyanakkor lakástakarék szerződés megkötése esetén fontos tudni, hogy a munkatársaink a szerződés megkötését követően is az ügyfelek rendelkezésére állnak, így ha útközben merülnének fel kérdések, a lakástakarék kapcsán, a szakemberek korrekt, megbízható válaszokat adnak majd.

Az ügyintézés tehát minden esetben hatékony, gyors és szakszerű, s mindez a szakemberek magas fokú figyelmének, odaadásának és természetesen szakértelmének köszönhető.

A lakástakarék pénztári számla megkötéséhez számlanyitási díj akció is tartozik, így az ügyintézést még időben érdemes igényelni! Az adatok elküldése online történik, a szerződés aláírására pedig egy előre egyeztetett helyen és időpontban kerül sor.

Munkatársaink a 1996.évi CXII. törvény változásainak megfelelően rendelkeznek: a szükséges hatósági MNB/PSZÁF (Pénzügyi Szervezetek Állami Felügyelete) engedéllyel, pénzügyi szolgáltatásközvetítői hatósági vizsgával, felelősség biztosítással, a megfelelő banki termékvizsgával, több éves szakmai tapasztalattal, és kiterjedt banki partnerkapcsolati háttérrel.

Munkájukat az ügyfelekkel szembeni tisztességes magatartás elveit magába foglaló banki Magatartási Kódex betartásával végzik.