HASZNÁLJA KI A SZEMÉLYES ÜGYINTÉZÉS ELŐNYEIT – és ne maradjon le az akcióról sem!

 Az ügyintézés folyamata:

  • Töltse ki az alábbi űrlapot!* Az igénylési adatlap kitöltése csupán néhány percet vesz igénybe. (Az űrlap kitöltésével semmilyen kötelezettséget nem vállal!)
  • Előzetes időpont egyeztetést követően, a megbeszélt időben – akár 24 órán belül – és az Ön által meghatározott helyszínen felkeresi Önt egy szakértő munkatársunk.

Az űrlap kitöltése során kifejezetten hozzájárul ahhoz, hogy személyes adatait az  Európai Unió új Általános Adatvédelmi Rendelettel (GDPR) összhangban kezeljük.

A honlapon keresztül gyűjtött adatokat kizárólag a kért szolgáltatás teljesítéséhez használjuk fel. Az adatok kezelését minden esetben a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LIII. törvény, valamint az Európai Unió általános adatvédelmi rendelete (GDPR) előírásait maradéktalanul betartva végezzük. A részletes adatvédelmi nyilatkozat folyamatosan elérhető a honlap nyitóoldalán.

 

*Felhívjuk szíves figyelmét, hogy nem áll módunkban konkrét tájékoztatást nyújtani a megkötött lakástakarék szerződések adatairól. A már megnyitott lakástakarék számlával, kiutalással, a lakáscélú felhasználás igazolásával kapcsolatos – illetve a lakásszövetkezetek, társasházak, önkormányzatok lakástakarékkal kapcsolatos kérdéseire bármelyik OTP Bank fiókban személyesen választ kaphat.

OTP Lakástakarék Partner

Az OTP Lakástakarék számla nyitásához NEM KELL SORBA ÁLLNIA!

Kérdéseire telefonon, írásban, előzetes időpont egyeztetéssel akár személyesen, - a szükséges időt rászánva, az Ön által meghatározott helyen, és időpontban kaphat választ.

Szakértő munkatársunk a lakástakarék teljes megtakarítási ideje alatt az Ön rendelkezésére áll.
A közvetlen telefonos elérhetőségnek, a személyes tanácsadó megkülönböztetett figyelmének, és időpont egyeztetési lehetőségnek, a rugalmas, szakszerű és személyre szabott kiszolgálásnak köszönhető kényelmes - ebből adódóan hatékony az ügyintézés!